Начало » Локо стана на 93 години и обеща да брани името си пред пълна Лаута
Пловдив Спорт Спорт Важно

Локо стана на 93 години и обеща да брани името си пред пълна Лаута

Локомотив Пловдив днес става на 93 години. Поне така е според клуба, който първоначално се водеше за основан през 1936 година, но преди няколко сезона бе преценено, че е наследник на друг тим и възрастта се промени. За рождена година бе приета 1926. Интересното е, че навръх празника „смърфовете“ излизат в мач от Лига Европа и има предпоставки за черно-бяла еуфория под тепетата.

ЕТО КАКВО ПИШЕ НА ОФИЦИАЛНИЯ САЙТ НА ЛОКО:

Уважаеми локомотивци, днес отборът на нашите сърца празнува. Днес отборът на Локомотив Пловдив отбелязва 93 години от своето създаване!

Ръководството на Локомотив поздравява всички привърженици, треньори, играчи и служители в клуба по повод 93-годишнината на клуба!

В деня, в който Локомотив чества своя рожден ден, ще имаме възможност да отпразнуваме празника заедно! „Черно-белите“ се изправят в поредния си исторически мач – срещу Спартак (Търнава) във втория кръг на Лига Европа.

Играчи и треньори ще получат най-хубавия подарък – ще имат честта да бранят името на Локомотив пред пълните трибуни на „Лаута“, а привържениците ще могат да наблюдават своите любимци у дома!

Честит празник, локомотивци! Елате да празнуваме заедно! Стадион „Локомотив“ – 20:30ч. За славата на Пловдив!

Коментари

Коментари

Facebook Pagelike Widget
error: Правата запазени!