Начало » Лиляна Георгиева фучи в буквален и преносен смисъл на турнир „Пловдив“
Лека атлетика Спорт Спорт Важно Спортни страсти

Лиляна Георгиева фучи в буквален и преносен смисъл на турнир „Пловдив“

Пловдивското дете-чудо на спорта – Лиляна Георгиева бе заличена от състезателния списък на тазгодзишното издание на турнир „Пловдив“. Първоначално тя бе в него със стартов номер, но малко преди началото от федерацията извадиха 17-годишната атлетка по настояване на клуба й Тракия. Причината е, че Лили сама е направила заявката си за участие в този турнир. Сторила го е от имейл фантом.

Извън класирането Лиляна Георгиева спря хронометъра на време 2.06.73 мин., което е нов реколд на турнир „Пловдив“. Миналата година пак на стадион „Пловдив“ тя подобри личния си рекорд на 800 м, финиширайки за 2:06.89 минути.

След състезанието Лиляна скочи на бившата си треньорка Радмила. „Нали не ми вярвахте, видя ли сега какво стана, а видя ли хронометъра“, изстреля по адрес на Радмила младата атлетка.

По-късно Лиляна Георгиева пусна и пост във Фейсбук и за ефект придружи написаното със снимки от състезанието и резултата:

Макар и всички проблеми през тези 4-ри месеца и всичките отрицателни емоции към мен от страна на СКЛА ТРАКИЯ да ме лишат от участие на състезание, аз не се отказах и не загубих нито един ден от подготовката си. Вчера на 19.05.2018 отново бях лишена да участвам на Международен Турнир Пловдив, но в края на състезанието екипът с електронното измерване ме подкрепи и измери времето ми на 800м/2:06.73 което е лично постижение и рекорд на Турнир Пловдив, макар и да не го зачитат за официален резултат аз показах че ИМАМ ЛИ ЖЕЛАНИЕ ЗА НЕЩО, КОЕТО ОБИЧАМ НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА МЕ СПРE!

БЛАГОДАРЯ НА Николай Николов за помощта, че мe изведе така добре на 600м – 1.34 мин.

Коментари

Коментари

Facebook Pagelike Widget
error: Правата запазени!