Начало » Кубрат Пулев отвърна на Тайсън: Ще го накарам да си глътне езика
България Спорт Спорт Важно

Кубрат Пулев отвърна на Тайсън: Ще го накарам да си глътне езика

Звездата ни в профибокса Кубрат Пулев отговори на нападките на бившия световен шампион в тежка категория Тайсън Фюри. Циганския крал обвини Кобрата, че не желае да се бие с него и безцеремонно допълни, че ще му рита за*ника чак до България.

Българинтът пък обясни, че ситуацията е точно обратната. Според Пулев именно Фюри го използва, за да си прави пиар, нещо което не е чуждо на нрава на британеца.

„Фюри използва мен и някои други боксьори, за които знае, че в момента не са на разположение поради различни причини, само за да може да си прави пиар.

Преди няколко години той отказа да се бие с мен и то не защото беше ангажиран, както аз съм сега. Той беше на разположение, но просто се уплаши!

Първата ми цел е да стана световен шампион. А не да се бия само с произволни неизвестни противници, каквото прави Тайсън Фюри! Спечелването на тези колани в момента е основният ми приоритет.

Ще дойде редът на Фюри и когато това стане, ще го направя също толкова безсилен, колкото братовчед му, който също много говореше“, каза Пулев.

Коментари

Коментари

Facebook Pagelike Widget
error: Правата запазени!