Начало » Крушарски: Ще вложа кинтите от Лига Европа в моята красота
Спорт Спорт Важно

Крушарски: Ще вложа кинтите от Лига Европа в моята красота

Президентът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски не бе доволен от съдийството на мача със Страсбург (0:1) в Лига Европа. Въпреки това бизнесменът е горд от своите играчи и дори заяви, че в момента Локо е по-добър от Левски и ЦСКА.

„В България много мачове щяха да се решат в наша полза, ако имаше ВАР. Момчетата се бориха. Във Франция трябва да играят както днес. Те вече имат опит. Вярвам, че реваншът ще е още по-добър. Това е Божа работа дали резултатът щеше да е друг, ако бяхме с 11 човека. 11 или 12, все тая. Мисля, че това се отрази още в началото и показа дисбаланс. Аз съм казал, ако не сте го запомнили си запишете! Когато има спектакъл – има публика, когато има фарс – няма нищо“, заяви Крушарски.

„Защо да се борим за шестицата? Ние сме и за по-напред. ЦСКА, Левски са далеч далеч под нашето ниво. Не сте гледали мачове, че да ми задавате такива въпроси. Локомотив на този етап е един от най-добрите отбори в България. Имаме 24 футболисти, от които всеки може да влезе и да реши мача“, категоричен е босът.

„Парите от Европа ще влязат в моя джоб. Ще бъдат инвестирани в моята красота“, завърши с усмивка президентът на „смърфовете“.

Припомняме, че сумата заработена от тима до момента е малко над 700 000 евро. При чудо във Франция тя ще наасне драстично, а на Лаута ще дойде Айнтрахт Франкфурт, а с това и поне милион от тв права.

Коментари

Коментари

Facebook Pagelike Widget
error: Правата запазени!