Начало » Крушарски сравни Локо с магаре
Локо Спорт Спорт Важно

Крушарски сравни Локо с магаре

Собственикът на Локомотив (Пд) Христо Крушарски демонстрира оптимизъм преди дербито с Ботев, въпреки разочароващото равенство с Верея (2:2). Битката за Пловдив е днес от 17:30 часа на „Лаута“.

„Отдавна съм казал, че аз от един или друг резултат не се влияя. Целта е да развием отбора и отделните играчи. Да започнат повече хора и клубове да се интересуват от нашите футболисти. Говорих доста пъти с Бруно и съм спокоен за дербито. Направихме всичко възможно да си подковем магарето и да сме пределно мотивирани. Искам да покажем играта от мача с Лудогорец. Ако това се случи, съм сигурен, че ще спечелим и ще зарадваме всички, които ни подкрепят“, обяви пред „Меридиан Мач“ Крушарски от Аржентина.
„Не спирам да работя. Затова не съм близо до отбора. Имам и други задачи и неща за вършене. Парите не падат от небето и трябват усилия, за да се изкарат. Локомотив обаче е стабилен, мога да ви гарантирам. За пореден път ще осигурим и отлични условия за зимна подготовка. Аз съм сигурен, че в крайна сметка ще успеем да се преборим за място в първата шестица. Заслужаваме го. Доста пъти се случи да ни ограбят, или да нямаме късмет, но който работи сериозно винаги бива възнаграден. Играчите трябва да знаят и да вярват в това, както аз вярвам на тях“, каза още босът на Локомотив (Пловдив).

Коментари

Коментари

Facebook Pagelike Widget
error: Правата запазени!