Начало » Крушарски се извъртя, Чаво остава на работа в Локо
Локо Спорт Спорт Важно

Крушарски се извъртя, Чаво остава на работа в Локо

Ексцентричният бос на Локомотив Пловдив Христо Крушарски засега е решил да остави Чавдар Цветков на поста спортно-технически директор.

Както е известно, през миналата седмица двама членове на Борда на директорите подадоха молби за напускане и се очаква те да бъдат приети в близките дни. Това са Румен Руйчев и Росен Коруев, които са недолюбвани от феновете.

Легендата на Славия Чаво на този етап остава на поста си, макар че ултрасите на няколко пъти го обвиняваха в пиянство и недалновидни решения, а Крушарски обеща всички шефове, без чистачката Нина, да бъдат изгонени. Както е известно, през лятото имаше известно напрежение между Чавдар Цветков и старши треньора Бруно Акрапович.

Днес привържениците насрочиха среща на „Лаута“, на която да бистрят бъдещето на клуба. Интересното е, че тя трябва да се състои в 19:30 часа на трибуна „Бесица“. По същото време отборът ще тренира за домакинството си на Верея, което е в петък.

„Фен клуб Локомотив Пловдив и организираните групи каним всички черно-бели сърца, милеещи за великия ни клуб и интересуващи се за случващото в него, на обща среща този четвъртък (09.08.) на „Лаута“, която ще се проведе на трибуна „Бесика“ от 19.30 ч.“, написаха феновете на сайта си mainite.bg.

Коментари

Коментари

Facebook Pagelike Widget
error: Правата запазени!