Начало » Крушарски напомни: Ние ще бием, а Тотев обеща да ни плаща
Пловдив Спорт Спорт Важно

Крушарски напомни: Ние ще бием, а Тотев обеща да ни плаща

Собственикът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски коментира в типичния си стил победата с 2:0 над Спартак (Търнава) в мач от втория предварителен кръг на Лига Европа снощи.

„Все още не съм доволен. Нека мине и другия мач и тогава ще съм още по-доволен. За всичко си заслужава, когато се прави с удоволствие и хората го оценяват. Стадионът ще бъде още по-пълен, когато го завършим.

Момчетата играха мъжки. Много поводи се натрупаха, рожден ден, първи мач в Европа на собствения стадион. Момчетата го почувстваха и това се отрази. Прогнозата ми за реванша е 4:0 за Локомотив.

Не си мислете, че говоря само глупости. Мога да говоря и сериозни неща. Каквото и да съм казал е станало. Не може да се прескачат препятствия. Рано или късно всичко си идва на мястото. Локомотив ще стигне до групите. После кмета обеща да плати и транспорта да ходим по стадионите, където играем. Той ще плаща за феновете“, заяви Крушарски, припомняйки, че отиващия си след 2 мандата Иван Тотев хвърли поредното си емоционално обещание, което ще се чуди как да загърби, ако се наложи да си държи на думата.

Коментари

Коментари

Facebook Pagelike Widget
error: Правата запазени!