Начало » Крушарски нападна жестоко лумпените от агитката на Локо
Локо Спорт Спорт Важно

Крушарски нападна жестоко лумпените от агитката на Локо

Шефовете на Локомотив Пловдив остро осъдиха случилото се наскоро на Лаута, когато група фенове отидоха на стадиона за да потърсят сметка от треньор от школата заради негов пост в социалните мрежи. Случката стана факт по тъмни доби.

Позиция на ръководството на ПФК Локомотив Пловдив:

На 16 октомври бе извършен грозен и безпрецедентен акт на демонстративно потъпкване на основни човешки права.

В 19:15 часа група от около 30 лица нахлуват на помощното изкуствено игрище на комплекс „Локомотив Пловдив“, прекъсват тренировъчния процес на един от треньорите в школата и обграждайки го, му отправят заплахи за саморазправа, като всичко това се случва в присъствието на децата.
Тази група самозабравили се индивиди погазва законите на Република България и нарушава Вътрешноклубния правилник на ДЮШ на Локомотив Пловдив, чиито разпоредби гласят, че външни лица нямат право да влизат на игрищата по време на тренировка. По време на провеждането на учебно-тренировъчен процес игрищата са работно място и освен треньорите, футболистите и помощния персонал, външни за клуба хора нямат работа там.

Нека на самозабравилите се припомним, че според член 144, ал. 1 от Наказателния кодекс, заканата за извършване на физическа саморазправа, е престъпление, а вербалната агресия в присъствието на деца, се третира от законодателството като форма на насилие спрямо тях.

По повод тази безпрецедентна и безобразна проява ръководството на ПФК Локомотив Пловдив категорично заявява:

Ние няма да позволим наши служители да бъдат тормозени и заплашвани на работното си място!
Няма да допуснем децата, трениращи в клуба, да стават свидетели на низки страсти и мутренски демонстрации!
Няма да допуснем родителите да се притесняват за децата си, изпращайки ги на тренировка!
Няма да останем безучастни към подобни престъпни деяния!

Нека всички, които си въобразяват, че за тях правилата и законите не важат, бъдат наясно, че ще сезираме отговорните органи и институции и ще настояваме да бъде приложен законът в цялата му тежест.

Коментари

Коментари

Facebook Pagelike Widget
error: Правата запазени!