Начало » Крушарски бълва нова порция небивалици: Целта е топ 6
Локо Спорт Спорт Важно

Крушарски бълва нова порция небивалици: Целта е топ 6

Босът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски за пореден път избълва куп глупости, на които няма нормален фен, който да се върже. Той заяви, че няма да има промяна на треньорския пост въпреки негативната серия, в която тимът влезе. Относно последния мач с Черно море и претенциите на Бруно Акрапович към съдийството бизнесменът, който е в Южна Америка, заяви:

“Аз съм казал милион пъти, че мачът е 90 минути, а не пет. Сега, че имаше някакви действия за разстройване на играта, има. Но все пак да не забравяме, че сме в България. Не може да очакваме друго. Засега ситуацията е такава“, каза Крушарски пред “Тема Спорт“.

На въпрос не го ли притесняват шестте поредни двубоя – четири загуби и две равенства, без победа, Крушарски категорично заяви:

“Не, защо да ме притеснява? Те имат цел, ако не изпълнят целта, ще си понесат наказания. Това е. Имат поставена задача, която сме съгласували заедно. Не съм я взел самоцелно. Тя е класиране в първата шестица и все още нищо не е загубено. Има 7 мача, в които ще се опитаме да си вземем каквото ни трябва“.

Относно бъдещето на Бруно Акрапович и възможна ли е смяна босът на Локо (Пд) продължи философски и в типичен стил.

“Сменихме 90% от отбора… Една къща за колко време се строи? Хайде стига сега, българска работа. „Магурата“ отдавна е затворена, нали. Вече няма “Магура“, стига с тези чейнджове. Една къща се прави с екип и време“.

Коментари

Коментари

Facebook Pagelike Widget
error: Правата запазени!