Начало » КПБП зове: Всички в София! Инцест опита да да попречи на Ботев
Ботев Спорт Спорт Важно

КПБП зове: Всички в София! Инцест опита да да попречи на Ботев

След вчерашното клане насред Пловдив, което изтърпя Ботев – днес организираните фенове на тима реагираха съвсем очаквано и адекватно. От КПБП пуснаха следната декларация, чрез която призоваха за мощна инвазия в София за реванша срещу Славия:

Скъпи ботевисти, вчера станахме свидетели на поредното фиаско с марката „БФС“. Един абсолютен клоун, лапнал свирка, направи всичко възможно да помрачи празника ни и да попречи на Ботев Пловдив да реши полуфинала.

Този инцест* не действаше на своя глава, някой го изпрати тук с цел. Този някой ще се опита да довърши своята работа на 24.04. По-късно ще обърнем внимание на цирковата трупа, от присадената коса до поредния неуспешен аборт, който изпълнява поръчки. Сега по нашата част. Наш дълг е да бъдем в София и да покажем, че с Ботев Пловдив шега не бива.

КПБП организира екскурзия за всички желаещи да посетят реванша. Цената е 6 лв. за членове и 10 лв. за всички останали. Сборен пункт- ст. „Христо Ботев“, тръгване- 16:00 ч. Записванията стартират от днес в магазина на ул. „Нестор Иванов“ 1. 

Всички в София, всички за Ботев!

Заб: значението на ИНЦЕСТ: Сексуално отношение между членове на едно семейство или един род. При кръвосмешение има засилено генетично предразположение към болести заради родството им и не се разрешава да се женят.

 

Още по темата

Свирчо се подигра с Ботев и направи подарък на Славия за ЧРД

Коментари

Коментари

Facebook Pagelike Widget
error: Правата запазени!