Начало » Контузеният Виана се завръща в Ботев, бият шута на адското менте Тейлон
Пловдив Спорт Спорт Важно

Контузеният Виана се завръща в Ботев, бият шута на адското менте Тейлон

Най-смешния и слаб играч, който се е подвизавал Ботев от Бисер Тошев насам – Тейлон, най-сетне бе разкрит от „умните глави“ в щаба. Ментето от Бразилия, което дойде от шампионата на Малта ще бъде изгонен до дни. В момента се търсят варианти той да бъде разкарат по възможно най-безболезнен начин от Коматево. Хубавото за Ботев е, че само 50 процента от правата му се държат от „канарчетата“, а останалата половина – от мениджърска агенция. Би трябвало супер яловият нападател, който е неадекватен при движенията си, происпирането на топката, изобщо – при всичко – да се разтрогне с тима без да има претенции, защото би било комично да предявява такива.

За ново острие Ботев ще опита да вземе добре познатия на бултрасите Фернандо Виана. Бразилецът е носител на Купата и Суперкупата с „жълто-черните“. Той дори получи червен картон във финала през 2017-а. Виана се представи отлично в Ботев и за престоя си реализира 18 гола. После бе продаден в ОАЕ, а след това е бил върнат в родината си. В момента е играч на тим от второто ниво в Бразилия, но дълго време е бил с травма.

Това прави състоянието и формата му неясни. Днешни медицински прегледи са показали, че той е готов за игра, което е добрата новина за Ботев. Клубът ще пробва да подпише с Виана за срок до края на годината за да се подсигури, ако той е извън познатото си ниво.

ОЩЕ ПО ТЕМАТА:

Съдия-рецидивист и аматьорът Тейлон погубиха Ботев на Герена 
Хеттрик на Неделев спаси бавен Ботев срещу слабака Дунав, Тейлон стана за смях

Коментари

Коментари

Facebook Pagelike Widget
error: Правата запазени!