Начало » Комисията в Калифорния възстанови лиценза на Кубрат Пулев
Важно Спорт Спорт Важно

Комисията в Калифорния възстанови лиценза на Кубрат Пулев

Щастлива е развръзката за нашия топбоксьор Кубрат Пулев в сагата с целувкагейт, поне към момента. С пълно единодушие от шест гласа членовете на Спортната комисия на щата Калифорния възстановиха боксовия лиценз на Кобрата. Боксьорът го изгуби по-рано тази година заради целувката с Дженифър Равало – Джени Суши. Условието е, че при ново провинение лицензът на Пулев ще бъде отнет доживот.

Българинът бе изслушан на заседание, на което се явиха също Кралицата на голото суши – Джени Суши Равало и нейната адвокатка. Те поискаха ново наказание за Кубрат, но апелът им не беше уважен.

Наказанието на Пулев изтичаше на 22 септември, но имаше опция това да се случи и на днешното заседание, стига комисията да прецени, че боксьорът си е взел поука.

По препоръка на комисията Кобрата трябваше да мине курсове за превенция срещу сексуални посегателства над жени. И да заплати глоба от 2500 долара.

Така за боксьора има светъл лъч. След отнемането на лиценза и раздялата с Андреа, сега и на неговата улица изгря слънце.

Коментари

Коментари

Facebook Pagelike Widget
error: Правата запазени!