Начало » Кой луд сложи Ставров? Преди месеци той се прочу, а Илиан Илиев го закопа
Ботев Спорт Спорт Важно

Кой луд сложи Ставров? Преди месеци той се прочу, а Илиан Илиев го закопа

Наначението на Станислав Ставров за съдия на реванша Славия-Ботев е обяснимо само с лобито на члена на Изпълкома и президент на столичния клуб – Венцеслав Стефанов. При всички положения този скандален рефер е изключително близък до „белите“.

Примерите за този факт са десетки, но един от тях е най-пресен и се набива на очи. Преди няколко месеца Станислав Ставров ръководи срещата Верея-Славия. По-точно развали я с безумни отсъждания. След мачаq иначе спокойният Илиан Илиев бе меко казано бесен. Тогавашният наставник на Верея избълва куп обиди по адрес на свирчото Ставров. И то съвсем заслужено. Решенията на арбитъра тогава бяха само в полза на Славия, имаше уникални неща като непризнати редовни голове за домакините, дузпи, засади, фаулове и прочее – все в ущърб на противника на „белите“.

След съдийските тесли треньорът на измъчваните от безпаричие домакини Илиан Илиев издивя. Специалистът засипа с порция каруцарски псувни реферите по време на мача. Освен това едва без възпрян да им посегне физически. Наложи се няколко души и полиция да извеждат наставника от стадиона.

Ето защо е ясно, че новият шеф на съдиите Йордан Сталев прави всичко възможно да навреди на Ботев и да подпомогне Славия. Пловдивчанинът явно действа по план.

ЕТО КАКВО ЗАЯВИ ПО АДРЕС НА СТАВРОВ ИЛИАН ИЛИЕВ:

„Не мога да кажа, че резултатът е справедлив – с два отменени гола, съмнения за дузпа и куп глупости, които сътвори съдията. Какво да коментирам, цяла България видя, че този съдия дойде, за да помогне на Славия да победи. Не знам защо разкарват тази бригада из България, че им дават и пари“, заяви ядосаният Илиев пред Диема Спорт.

„Но Ставров си го знаем – той е като „камикадзе“. Където трябва да се изпълни задача го пращат. После го покриват 2-3 мача и пак го пускат. Не може да се продължава така. Вместо да печелим хората с футбол, ние само със скандали се занимаваме“.

Тоя свири постоянно дузпи за Славия, той и още един не исках да ни свирят. Не знам как този Ставров сутрин става да се бръсне и как се гледа в огледалото“.

 

Коментари

Коментари

Facebook Pagelike Widget
error: Правата запазени!