Начало » Кобрата смая: По-добър съм от Уайлдър, Фюри и Джошуа
бокс Спорт Спорт Важно Спортни страсти

Кобрата смая: По-добър съм от Уайлдър, Фюри и Джошуа

Най-добрият български професионален боксьор Кубрат Пулев направи любопитен коментар, след като подписа договор с легендарния промоутър Боб Аръм от „Топ Ранк“.

„Щастлив съм, че ще работя с „Топ Ранк“ и Боб Аръм, а сега ще започна да тренирам тук. Мисля, че имаме много, много голямо бъдеще заедно“.

„След края на ерата „Кличко“ в тежката категория е много, много интересно. Имаме петима-шестима топ боксьори и ще бъде много интересно, защото вече аз съм тук, аз тренирам тук в Щатите и ще се бия тук, а догодина ще опитам да стана световен шампион“.

„Естествено, че и Джошуа, и Уайлдър, и Фюри са много добри бойци. Не Хюи Фюри, а Тайсън, защото Хюи го победих, а защо не скоро и Тайсън. Всички са добри бойци, но Уайлдър технически не е толкова добър и мисля, че съм по-добър“, обобщи Кобрата.

„Благодаря на Боб Аръм, защото наистина боксьорите в тежка категория са обратно в играта и Боб промотира именно такива. Ние му предоставихме най-добрия европейски боксьор в категорията, най-техничния, официален претендент за титлата на IBF“.

„Искаме да излезем на ринга срещу Антъни Джошуа и се надявам да стане в „Медисън Скуер Гардън“ или „Т-Мобъл Арина“. Те постоянно повтарят, че на „Уембли“ са у дома си, но ние искаме да доведем най-големите сблъсъци в тежка категория в САЩ. А Супермен, който е до мен, ще се изправи пред това предизвикателство“, коментира Ивайло Гоцев.

Коментари

Коментари

Facebook Pagelike Widget
error: Правата запазени!