Начало » Кабаков е ценен в чужбина – получи наряд за ШЛ
БГ Футбол Спорт Спорт Важно

Кабаков е ценен в чужбина – получи наряд за ШЛ

Кючукпарижанинът Георги Кабаков е недолюбван у нас, но в Европа е високо ценен. Потвърждение дойде, след като се разбра, че Кабака е получил престижен наряд на международната сцена. Заедно с помощниците си Диян Вълков и най-добрият асистент за миналата година – Мартин Маргаритов, той ще ръководи мача от младежката Шампионска лига между Тотнъм и Порто.

Кабаков бе изваден от нарядите за Първ лига, защото не изгони капитана на ЦСКА Божидар Чорбаджийски в мача срещу Дунав. Освен това той не отсъди чиста дузпа за русенци, а грешките му в полза на „червените“ рецидивират, според отговорните фактори. Стигна се дори до оставка на шефа на Съдийската комисия – Петър Петров. Въпреки това Кабаков е заслужил доверието на шефовете на реферите в Европа, което трябва да е знак и у нас, че трябва да му се даде нов шанс да докаже професионализма си в Първа лига.

Plovdiv-Press пръв Ви информира, че Георги Кабаков ще бъде изваден от родното съдийство за неопределено време. Само пред нашата медия той коментира темата и обясни, че не е женен за съдийството и всяко чудо е за 3 дни.

Коментари

Коментари

Facebook Pagelike Widget
error: Правата запазени!