Начало » Истерия за билети за приятелската среща Левски-Бока Хуниорс
БГ Футбол Спорт

Истерия за билети за приятелската среща Левски-Бока Хуниорс

От Левски се похвалиха, че се радват на голям интерес за приятелската среща с Бока Хуниорс, която ще се състои на 19 август по повод 75-годишнината от рождението на легендата Георги Аспарухов.

Билетите за срещата бяха пуснати в продажба вчера, като вече са изкупени над 5000 пропуска.

Ето какво написаха в сайта на „сините“:

„След официалната пресконференция за грандиозния футболен спектакъл „75 години Георги Аспарухов-Гунди“, само за ден в тикет компанията отчетоха продажби за над 5 000 закупени пропуска за мача в чест на незабравимата деветка между Левски и аржентинския гранд Бока Хуниорс.

На пресконференцията по повод събитието, на която присъства и съпругата на легендарния нападател Георги Аспарухов-Гунди – Величка Маркова-Аспарухова, както и двама от най-близките му приятели и съотборници Иван Вуцов и Сашо Костов, стана ясно, че срещата между двата отбора няма да бъде просто приятелски мач, нито контрола, а едно истинско честване и невероятно шоу, което със сигурност великият Георги Аспарухов заслужава.

Спектакълът, на който българската публика за първи път ще има възможността да посрещне у нас великия световен гранд Бока Хуниорс, ще бъде достойна почит за една от любимите футболни легенди на цяла България. Едно уникално събитие, на което всеки ще може да изрази своя респект към голямата емблема на синият клуб.

Всички заедно на 19 август – в чест на великия Гунди!

Събитието „75 години Георги Аспарухов“ е на 19 август 2018 г. на Национален стадион „Васил Левски“. Начало 19:43 часа. Билети за звездния футболен мач между „Левски“ и „Бока Хуниорс“ търсете в мрежата на Ежентим в цялата страна и online. Цена на билетите: от 9,57 до 194, 30 лева. Цена на семеен пакет: 19,14 лв., който включва един билет за възрастен на цена от 9,57 лв. и един билет за дете до 16 години на цена от 9,57 лв. Семейният пакет важи единствено за Сектор Г, като включените в него два билета не се продават по отделно“.

Коментари

Коментари

Facebook Pagelike Widget
error: Правата запазени!