Начало » Инфо на Пловдив Прес! Локо бие шута на Акрапович след края на полусезона
Локо Спорт Спорт Важно

Инфо на Пловдив Прес! Локо бие шута на Акрапович след края на полусезона

Времето на Бруно Акрапович на Лаута вече изтече. Треньорът на Локомотив тотално е изгубил доверието на силните фигури в „черно-белия“ клуб, узна от кухнята Пловдив Прес. Чашата на търпението е преляла след тежката загуба в градското дерби от Ботев (0:2).

Всъщност, босненският специалист отдавна е недолюбван от важни личности в Локо, каквито са Христо Бонев и Чавдар Цветков. Първият трудно прикрива отношението си след незадоволителни резултати и из коридорите на Лаута се чуват силни думи по адрес на Акрапович. Вторият пък влезе в остро пререкание с чужденеца през лятото. По време на подготовката за новия сезон в Говедарци Чаво и Бруно се изпокараха. Наложи се президентът Христо Крушарски да отлъчи своя авер от първия отбор и да му спусне поръчение да се застоява по-често в София. Така бизнесменът угаждал хем на Бруно, хем на феновете, които отдавна зоват Цветков да бъде далеч от Локомотив.

Христо Крушарски е единственият овек в ръководството, който доскоро се е застъпвал за Акрапович. И той в последно време обаче е вдигнал ръце и се оглежда за нов наставник на тима. Крушарски е решил да се вслуша в мнението на шефовете на клуба и да разкара босненеца.

Защитната тактика и непривлекателна игра на „смърфовете“ са основната причина Бруно да се окаже ненужен. Той имаше някои добри резултати срещу водещите тимове, но тогава късметът покри „черно-белите“. Истината е, че Локо се представя зле, а публиката на трибуните е трагично малко. Всичко това натежава и съвсем скоро Локомотив ще има нов треньор, който ще вади горещите кетсени през пролетния дял. За да може той да няма оправдания – ще бъде назначен от началото на новата година и ще проведе подготовката на отбора./Plovdiv-Press

Коментари

Коментари

Facebook Pagelike Widget
error: Правата запазени!