Начало » Знойна футболна съпруга забърка чутовен скандал с властите в Хърватия
Световен Футбол Спорт Спорт Важно

Знойна футболна съпруга забърка чутовен скандал с властите в Хърватия

Съпругата на хърватския футболен национал Домагой Вида се забърка в неприятности с властите, след като публикува в социалните медии адреса на своя последователка, направила негативен коментар към защитника.

29-годишната Ивана, бивша Кралица на красотата в Хърватия, подпали, след като под снимка на любимия й се появи коментар: „Трябва да имаш здрав стомах, за да си лягаш с такива мъже“.

Г-ж Вида поде собствено интернет разследване, като мобилизира всичките си приятели да издирят авторката на коментара, пише „Телеграф“. Малко по-късно тя публикува адреса на въпросната дама, нарушавайки законите на Хърватия за защита на личните данни.

„Заяде се с грешен човек! Защо да си мълча? Защото съм известна и съм жена на футболист, и нямам право да мисля, трябва да имам лепенка на устата?“, написа Ивана. Тя използва социалните медии и да изрази възмущението си от действията на последователката си, изсипа огън и жупел по неин адрес и я заплаши с адвокатите си. Съпругата на футболиста мина и границата на добрия тон, като започна да използва обидни квалификации относно въпросната фенка, а последователите й я окуражиха да продължи.

Бившата манекенка стана Кралица на красотата в Хърватия за 2014 година, като през юни миналата година се омъжи за Домагой Вида. Ивана и футболистът имат син Давид, който се появи на бял свят в Украйна, тъй като в момента на раждането Домагой все още играеше за Динамо (Киев), блиц. Миналата година тричленното семейство се премести да живее в Истанбул, където Вида и до днес рита за гранда Бешикташ.

Коментари

Коментари

Facebook Pagelike Widget
error: Правата запазени!