Начало » Знойна супер мацка върви в комплект с новия бразилец в Ботев (СНИМКИ)
Ботев Спорт Спорт Важно

Знойна супер мацка върви в комплект с новия бразилец в Ботев (СНИМКИ)

Пенчо МУНЧЕВ, plovdiv-press.bg

Ботев запълни празнината, оставена на левия бек след напускането на Данчо Минев, чрез привличането на бразилеца Еберт Кардосо. Южноамериканецът направи вече няколко силни мача и определено допада на бултрасите. Еберт дойде от елита на Украйна и бързо се адаптира към здравите единоборства в родната Първа лига.

Всички в Ботев обаче тръпнат от друго ново попълнение – нежната половинка на Еберт Кардосо – Наталия Кастро. Знойната мацка оправдава напълно представите за бразилка – големи гърди, сочно дупе, перверзно излъчване и матова кожа. Жената до бека на „канарчетата“ все още не е дошла под тепетата. Веднага след като това се осъществи, то тя моментално може да бъде обявена за най-секси сред футболните съпруги в „жълто-черния“ лагер. А и не само!

ПловдивПрес се погрижи да изрови снимки на Наталия Кастро, за да илюстрира нейната красота. Надарената бразилка и Еберт от няколко години са истинско фемили, защото съдбата ги дари с чудесна дъщеричка. Двете дами на сърцето на играча много му липсват и затова ще дойдат да живеят с него в Пловдив, веднага щом уредят документални пречки в родината си.

Коментари

Коментари

Facebook Pagelike Widget
error: Правата запазени!