Начало » Звездният ЛА Лейкърс получи лъвския пай в НБА
Баскетбол Спорт Спорт Важно

Звездният ЛА Лейкърс получи лъвския пай в НБА

Резонно новият тим на ЛА Лейкърс ще бъде гледан най-много през новия сезон в НБА. От Лигата на извънземните обявиха официално програмата за кампанията, която ще стартира на 16 октомври, като станаха ясни и мачовете, които ще бъдат излъчвани по телевизията в цялата страна.

Така Езерняците, които ще имат в редиците си ЛеБрон Джеймс в стремежа да си върнат славата, ще имат 31 мача в национален ефир. С по 28 след тях са шампионите от Голдън Стейт и претендентът Хюстън, а по 27 пъти ще бъдат гледани Бостън, Оклахома Сити и Филаделфия.

ЛеБрон ще се изправи срещу Кайри Ървинг и Селтикс за първи път на 7 февруари догодина, а през март ще бъде вторият мач между най-успешните отбори  в историята.

Кауай Ленърд ще се завърне в Сан Антонио на 3 януари с новия си отбор – Торонто, а ДеМар ДеРозън ще пристигне в Канада, но с екипа на Шпорите на 22 февруари.

Редовната кампания ще продължи до средата на април, като мачовете в поредни дни на отборите са намалени отново и нито един тим няма да има 4 срещи за 5 дни, както се случваше в предишните години.

Коментари

Коментари

Facebook Pagelike Widget
error: Правата запазени!