Начало » „Жълто-черно“ море залива Стара Загора на 1 ноември
Ботев Спорт Спорт Важно

„Жълто-черно“ море залива Стара Загора на 1 ноември

На последната Битка за Тракия под Аязмото главният редактор на Плводив Прес - Спас Кузов, сложи кръст на емблемата на Берое

Мощна инвазия на ботевисти към Стара Загора ще се състои на 1 ноември (четвъртък). Тогава Ботев гостува на Берое в осминафинал а Купата на България от 19:00 часа. Мачът е от важно значение и за двата тима, защото те публично обявиха този турнир за приоритетен. Освен това – всичко в спора ще се реши само в една среща, тоест битката под Аязмото е решителна.

Ето защо 10 дни преди мача бултрасите вече правят стройна организация за него. Очаква се поне 300-400 души да пътуват до Зарата именно с екскурзиите с рейсове на Клуба на привържениците на Ботев. Със сигурност поне още 600-700 човека ще викат за „канарчетата“ на стадиона, но те ще се доберат до Стара Загора с личен транспорт.

Сметките сочат, че около 1200 ботевисти ще подкрепят любимците си от сектора за гости, който побира около 1300 души.

КПБП вече организира екскурзия за гостуването на Берое и пусна съобщение с цените и часовете на тръгване:

Скъпи ботевисти, „Клуб на привържениците на Ботев Пловдив“ организира пътуване до Стара Загора за мача от турнира за Купата на България. Двубоят ще се състои на 01.11.2018 с начален час 19:00.

Цената на пътуването е 8лв. за членовете на КПБП и 10лв. за всички останали. Сборният пункт е в 16:30ч. пред ст. „Христо Ботев“, а тръгването- в 16:45ч.

Коментари

Коментари

Facebook Pagelike Widget
error: Правата запазени!