Начало » Жоро Петков 90 минути се кри под тунела и псува бултрасите (СНИМКИ)
Ботев Спорт Спорт Важно

Жоро Петков 90 минути се кри под тунела и псува бултрасите (СНИМКИ)

снимки: Plovdiv-Press.bg

Играещият помощник-треньор на Славия Георги Петков се слави с бурен нрав. Легендарният страж демонстрира това и в Коматево. Той не игра в първия полуфинал за Купата на България с Ботев, но това не му попречи да изхаби доста енергия. Основно като крещеше обиди към бултрасите и даваше наставления на младите си съотборници.

Петков се бе позиционирал точно под тунела, водещ към съблекалните. Оттам той не спря да сипе псувни към феновете на Ботев. Естествено, те му отвръщаха с още по-цветущи изрази и напрежението бе налице.

Това наложи делегатът на мача на няколко пъти да моли Жоро Петков да спре с изцепките и да си мълчи (защо го моли, а не го застави – това е необяснимо). Да, ама не. Вратарят нямаше спирка, а озлоблението и агресията му нарасваше правопропорционално напредването на двубоя.

В крайна сметка Петков намери леко успокоение в резултата на срещата – 2:1 за Ботев. „С този гол на чужд терен сме екстра. В софия ще ви дръннем с 1 или 2:0 и ще ви отстраним“, изперчи се той пред бесните фенове.

Коментари

Коментари

Facebook Pagelike Widget
error: Правата запазени!