Начало » Една красива история за Ботев, морето и жълто-черна страст
Ботев Спорт Спорт Важно

Една красива история за Ботев, морето и жълто-черна страст

Уважаеми привърженици, ПФК Ботев Пловдив стартира инициатива, чиято цел е да Ви запознае с достойните и успешни ботевисти както в Пловдив, така и в страната и по света.

Убедени сме, че хилядите горди, смели и честни жълто-черни сърца ще бъдат за пример на всички подрастващи, избрали голямата отговорност и привилегия да наричат себе си БОТЕВИСТИ!

Днес имаме удоволствието да Ви запознаем с историята на един достоен млад българин от Бургас, носещ в сърцето си любимия на всички ни БОТЕВ!

Приказка за момчето, морето и искрата на жълто-черната любов

Лятото на 2013 година…

ПФК Ботев Пловдив е отново на европейската сцена. Отборът играе в Бургас запомнящи се мачове от  Лига Европа, а гостоприемният стадион „Лазур“ е превърнат в бушуващо жълто-черно море от хилядите привърженици на отбора, пристигнали от Пловдив, за да го подкрепят.

На трибуните е и един 7-годишен бургаски малчуган. Красотата на зеления терен, страстта и неподправената емоция на трибуните запалват у малкия Стилян искрата на жълто-черната любов. Оттогава той не спира да се интересува и подкрепя любимия Ботев.

В годините любовта му към „канарчетата“ върви ръка за ръка с неговата любов към знанието. И днес, вече шестокласник, Стилян Кръстев печели първо място и златен медал на финала на Националното състезание по история „Моя Родина“ и  второ място на финала на националното състезание по български език „Пазим езика си“.

Днес Стилян вече е номиниран от Община Бургас и за „Ученик на годината“! https://www.burgas.bg/bg/info/studentview/1384/36526

Стиляне, ПФК Ботев Пловдив те подкрепя и ти пожелава успех в надпреварата!
Горди сме, че  в редиците на своите хиляди верни привърженици имаме момче като теб!

Бъди здрав, все так успешен, горд и достоен българин!

В навечерието на Коледа, редом до подаръците под елхата, ще те очаква и изненада от любимия ти клуб, защото ние истински вярваме, че „както окото е потребно за светлината, ухото за звука, а разумът за разбирането и на най-простите истини, така също науката, образованието и развитието са потребни за който и да е народ, за да достигне до известна степен на своето благосъстоние…“.

Уважаеми ботевисти, можете да изпращате вашите истории, както и такива, свързани с ваши близки и познати, на адрес: pr@botevplovdiv.bg

Коментари

Коментари

Facebook Pagelike Widget
error: Правата запазени!