Начало » Дичо пред Plovdiv-Press: Белгия бие 1:0, а Хърватия е по-класен тим от Англия
Мнения Мондиал 2018 Спорт Спорт Важно

Дичо пред Plovdiv-Press: Белгия бие 1:0, а Хърватия е по-класен тим от Англия

Певецът Дичо е наред да влезе в кожата си на специален анализатор на Мондиал 2018 за Plovdiv-Press. Музикантът в момента е в Трявна, където има вила, но ще изгледа полуфиналите на планетарния шампионат в комплекс „Бръшлян“, който е кацнал на възвишение над планинското градче. „Гледката оттам е наистина впечатляваща и ще си направя кефа да и се насладя“, обясни Дичо.

ЕТО ГИ И ПРОГНОЗИТЕ НА ДИЧО ЗА ПОЛУФИНАЛНИТЕ СБЛЪСЪЦИ ПРЕД PLOVDIV-PRESS:

ФРАНЦИЯ – БЕЛГИЯ: Първо искам да отбележа, че като фен в този мач съм за Белгия. Тук пристрастията ми съвпадат с очакванията за краен изход. Върти ми се в главата точен резултат 1:0 за белгийците. Определено мисля, че това е турнира на Белгия. „Червените дяволи“ са ми симпатични заради стила си на игра, който е много зрелищен, а и заради това, че са малка страна. Двамата играчи, които ми допадат най-много са Фелайни и Азар. Наистина отлични футболисти. Не крия, че и Франция ми е доста симпатичен тим, но вече веднъж са ставали световен шампион. Имам усещането обаче, че французите имат по-големи шансове да продължат напред, ако се стигне до дузпи, Дано не гледаме такава драма и всичко да се реши в редовните 90 минути.

ХЪРВАТИЯ – АНГЛИЯ: На страната на Хърватия е класата, а на тази на Англия – младостта. Аз съм огромен фен на английското първенство и Манчестър Юнайтед и ги следя винаги, когато имам време. В този случай обаче отдавам предпочитанията си за балаканците. Показват до момента, че са страхотен отбор, който не се плаши от нищо и никого. Сякаш хърватите са с една идея по-боеспособни. Англичаните притежават няколко добри единици, но смятам, че това в сблъсъка с Хърватия няма да достигне.

Като цяло си мисля, че Франция-Белгия е финал преди финала. Ако Белгия се класира – то със сигурност точно те ще триумфират с Купата. Ако обаче финалът е Франция-Хърватия – нищо чудно и балкански отбор за сефте да вдигне най-ценния трофей.

Коментари

Коментари

Facebook Pagelike Widget
error: Правата запазени!