Начало » Гьонсуратът Венци Стефанов със скандални твърдения за фенове на Ботев
Ботев Спорт Спорт Важно

Гьонсуратът Венци Стефанов със скандални твърдения за фенове на Ботев

Президентът на Славия – Венци Стефанов отново нападна жестоко феновете на Ботев и им отправи обидни квалификации. Той направи скандални твърдения, които май само той си фантазира. Дебелачкото с голямата уста го стори в интервю пред Sportal.bg. Босът на “белите” заяви, че феновете на Ботев са обикаляли с коли къщата, където живее главният съдия Станислав Ставров и са го заплашвали. След тази случка реферът се е изнесъл от дома си и се е скрил. Стефанов добави, че привърженици на пловдивския клуб са заплашвали и него, и семейството му по телефона. Чичо Венци обаче забравя какво поръчение за заколение срещу Ботев имаше в полуфинала за Купата. Едва ли някой ще му повярва, че не той стои зад наведения съдия Ставров…

Ето какво заяви президентът на тима от „Овча купел“:

“В 32-ата минута на вчерашния мач – Етър – Локо Пд, имаше идентична ситуация като тази от двубоя между Славия и Ботев Пд. Искам да попитам комисиите в БФС ще мерят ли с еднакъв аршин или ще взимат решения както им е удобно? Ако има наказания, ще видим какви ще бъдат. Колко мача ще бъде санкциониран Станислав Ставров и колко Николай Йорданов? Сигурно и феновете на Етър са останали недоволни, но не реагират гаменски.

Дори и някой съдия да е допуснал грешка, трябва ли да напусне България? Една група, шайка хулигани и престъпници, тормози обикновените зрители по стадионите. Тези хора са терористи. Нека компетентните органи да не бездействат, а да си свършат работата. Така ще осигурят спокойствие на нормалните привърженици на футболната игра. Няколко коли непрекъснато са обикаляли къщата, където живее Ставров и са го заплашвали.

След тази случка той е напуснал дома си и се е скрил. Как е възможно това? Мен и моето семейство също ни заплашваха. Има записани в полицията номерата на колите, които са кръжали около дома на съдията. Полицията разполага и с телефонните номера на хората, които ме заплашваха. Призовавам държавата и компетентните хора да вземат мерки! Нека БФС и всички комисии също направят необходимото!

Докога Ботев ще продължава да играе на този стадион? Докога ще търпим групата престъпни фенове да дерибействат?! Стадионът в Коматево е опасен за хората и не бива да взима лиценз. Като искат да играят в Първа лига, да си плащат за стадион, който отговаря на изискванията. Така правим ние и всеки нормален клуб.

БФС им направи компромис за една година, но вече минаха три и Ботев нищо не прави. Не дай си Боже да се случи някакъв сериозен инцидент. Тогава отговорност ще носят хората, които са дали разрешение да се играе на този опасен стадион. Всички ние ще плащаме скъпо“.

Коментари

Коментари

Facebook Pagelike Widget
error: Правата запазени!