Начало » Главният редактор на Plovdiv-Press надцака Станимир Гъмов с култов номер
Спорт Спортни страсти

Главният редактор на Plovdiv-Press надцака Станимир Гъмов с култов номер

На последната Битка за Тракия под Аязмото главният редактор на Плводив Прес - Спас Кузов, сложи кръст на емблемата на Берое

Битката за Тракия между Берое и Ботев на терена винаги е люта, а по трибуните е същинска война. Главният редактор на Plovdiv-Press Спас Кузов обаче показа, че да се залага на майтапите и приятелската атмосфера е по-добрият вариант.

Минути преди старта на юбилейната Битка №100 между заралии и „канарчета“, той и емблематичният фен на Берое – Станимир Гъмов символично заровиха томахавките. Кузов и ненадминатият комедиен актьор се снимаха пред пловдивски и старозагорски обективи. Част от щабовете на двата тима също станаха свидетели на джентълменско обещание за „ненападение в гръб“.

Майтапчийската обстановка бе запаметена с няколко култови фотоса. На един от тях Спас Кузов прояви духовитост, с която надцака Гъмов. Главният редактор на Plovdiv-Press сложи „кръст“ (вижте водещата снимка) върху татуировката с емблемата на Берое, която хитовият артист има на рамото.

За да не остане по-назад, Гъмов моментално извади от джоба си патрон за пушка в зелен цвят и обяви гръмогласно: „Ще има гърмежи“. „С този изгърмян патрон няма как да ни уплашиш“, избъзика се Спас Кузов.

В крайна сметка двамата си стиснаха ръцете и решиха да изгледат двубоя, както го правят в големите клубове – един до друг, демонстрирайки усмивки пред камерите.

Коментари

Коментари

Facebook Pagelike Widget
error: Правата запазени!