Начало » Внимание! На Ботев-Левски ще се влиза само с лична карта
Ботев Спорт Спорт Важно

Внимание! На Ботев-Левски ще се влиза само с лична карта

Ботев информира привържениците, които ще посетят двубоя срещу Левски“от първия кръг на първенството за организацията, свързана със срещата:

* Начален час на мача – 20:45.

* Входовете на „Футболен комплекс Ботев 1912“ ще бъдат отворени в 18:45 ч.

* Билети в деня на мача ще се продават от 13:00 до 18:00 ч. След 18:30 билети ще се продават само на касата пред стадиона. ПФК „Ботев“ информира, че билетите за Централната трибуна са на изчерпване. В случай, че останат непродадени до края на работния ден в петък билети, същите ще бъдат пуснати заедно с талоните за Трибуна Юг в деня на мача.

* Привържениците на Ботев, придвижващи се по Околовръстния път на Пловдив, ще бъдат насочвани за влизане към кв. Коматево по „Коматевско шосе“, докато привържениците на „Левски“ ще се придвижват към съоръжението по ул. „Захаридово“.

Съвместно с органите на реда е организиран строг пропускателен режим на входа на „Футболен комплекс Ботев 1912“. Предвид щателните проверки, призоваваме зрителите да пристигат по- рано на стадиона и да следват указанията на органите на реда:

* На входа на съоръжението ще се изисква показване на лична карта. Лица без документ за самоличност няма да бъдат допускани.

* Влизането на непълнолетни лица става само с придружител и попълнена декларация, която може да бъде намерена на входовете на комплекса.

* На територията на стадиона няма да бъдат допускани лица в нетрезво състояние или употребили наркотични вещества.

* Няма да бъде допускано внасянето на опасни за здравето предмети.

* Няма да бъде допускано внасянето на бутилки с вода и всякакви течности, като на входовете ще бъдат подготвени пластмасови чаши, в които водата може да бъде преливана.

Коментари

Коментари

Facebook Pagelike Widget
error: Правата запазени!