Начало » ВИДЕО от свирепия екшън в Смирненски! Трепят се с мачете и Молотов
Ботев Спорт Спорт Важно

ВИДЕО от свирепия екшън в Смирненски! Трепят се с мачете и Молотов

снимката е илюстративна

Пловдив Прес Ви информира, че снощи е имало невъобразимо меле със стотици участници между агитките на Ботев и Локо. Караминьолът се е случил в Смирненски и е бил предварително уговорен. Интересното е, че се твърди за десетки задържани, но от полицията до момента мълчат за боя, бомбите, взривовете и прочее хулиганщини, които разбудиха доста мирни граждани след Битката за Пловдив.

ЕТО КАКВО ОБЯСНЕНИЕ ЗА МЕЛЕТО СЕ ПОЯВИ НА ОФИЦИАЛНАТА СТРАНИЦА НА БОТЕВИСТИТЕ – БУЛТРАС. КЪМ СТАНОВИЩЕТО ИМ ИМА И ПРИКРЕПЕНО И ВИДЕО МАТЕРИАЛ:

Малко подробности за снощи. Разговор за среща без оръжия. Нашата група отива на мястото без оръжия, пляска с ръце в знак, че сме без оръжия, прави първа към буферите. От тяхна страна политат няколко бомби, сигнални ракети и коктейл Молотов. Масово хората им са въоражени с летви, а някои дори с мачетета. До физически сблъсък не се стига, просто с бомби е по-лесно. Въпреки снаражението не правят първа към нас с изключение на четирима човека, наковани до зъби, единият от които припада. Какво правят след като изхвърлиха всичките си бомби може да видите във видеото. От наша страна биват задържани около 50-60 човека. Жалки сте!

Начало » ВИДЕО от свирепия екшън в Смирненски! Трепят се с мачете и Молотов

Коментари

Коментари

Facebook Pagelike Widget
error: Правата запазени!