Начало » (ВИДЕО) Нокаутираният Дейвид Прайс с 40 шева и счупен нос
Важно Спорт Спорт Важно

(ВИДЕО) Нокаутираният Дейвид Прайс с 40 шева и счупен нос

Пребитият като куче боксьор Дейвид Прайс обясни, че едва е оцелял след боя срещу Александър Поветкин. Британецът и руснакът излязоха на ринга в събота срещу неделя в подгряващ мач преди голямото зрелище – Джошуа – Паркър. В Кардиф по-високият Прайс така и не намери подход към Поветкин, макар че малко случайно го прати в нокдаун в един от рундовете.

После обаче Прайс бе жестоко пратен в несвяст. Руснакът го тресна със здраво дясно кроше, а британецът остана прав, но в нокдаун и не знаеше къде се намира. Безпощадният Поветкин това и чакаше и с довършващ удар с левачката нокаутира брутално своя опонент.

След това медицинските лица свестяваха 10 минути пострадалия боксьор. Прайс днес разкри, че е бил закърпен с 40 шева, а счупеният му нос е бил наместван.

„След двубоя докторите на стадиона ме прегледаха и препоръчаха да отида в болница. Там ми наместиха носа, който беше счупен, а лицето закърпиха с 40 шева“, каза пострадалият Прайс.

Анализаторите смятат, че с нокаута в петия рунд кариерата на Прайс приключва. Той има вече 5 загуби и бъдещето му на ринга не би било никак розово.

Коментари

Коментари

Facebook Pagelike Widget
error: Правата запазени!