Начало » (ВИДЕО) Бултрасите с послание за Колежа
Ботев Спорт Спорт Важно

(ВИДЕО) Бултрасите с послание за Колежа

Феновете на Ботев отново напомниха за голямата си болка – стадион „Христо Ботев“, който тъне в бурени и ръждасали железа. Привържениците на „канарчетата“ публикуваха мнението си в своя инътернет портал – BULTRAS:

Ботевисти, бултраси,

 това, което написахме на 105-та годишнина за 12-ти март тежи все толкова силно в нас. Всичко свързано с любимия ни стадион не е мръднало и крачка напред, даже обратното, затъва и затъва, и затъва. Арматурите все така стърчат грозно, тъжно, срамно в центъра на най-стария жив град на Европа. Стърчат със страшна сила, за да напомнят на всеки свързан с „жълто-черната“ любов, че там до скоро е гъмжало от малки деца, от старци с побелели коси, гледали не един и два колоса, от сърцати фенове и стотици велики футболисти.

Някой го наричат „стадионът край бирената фабрика“, други „стадион Ботев“, а за нас е просто Колежа. А всеки един от тях пази в себе си поне по един спомен, поне по един приятел, поне по един миг от тази история. Защото този стадион е събирателно на Ботевизма в града под тепетата. Той не е само футбол. Колежа е съвкупност от всичко това!

Борете се да си върнем Колежа обратно, цената на усилията ви ще се върне многократно, защото без стадион сме загубени. Само Ботев!

Коментари

Коментари

Facebook Pagelike Widget
error: Правата запазени!