Начало » Вестник сее интриги в Коматево
Ботев Спорт Спорт Важно

Вестник сее интриги в Коматево

Спортният ежедневник „Меридиан мач“ опита да завърти интрига в Ботев. Вестникът пусна материал, в който се твърди, че Николай Киров има проблеми и може да си отиде от Коматево. Статията обаче не почива на никакви факти или изявления, а само на догадки.

ВИЖТЕ САМИ КАКВО СЪТВОРИ ММ:

През последните седмица в Пловдив постоянно се коментира, че треньорът на Ботев Николай Киров ще си тръгне след края на сезона. Знайни и незнайни фенове и ръководители, уж отговарящи за нещата, случващи се при „жълто-черните“, вече му писаха оставката. Всички редят състави, дават акъл и идеи, а в същото време бюджетът е редуциран, но продължават да се искат високи резултати.

Една от основните причини за негодувание срещу Белия е, че не налага юноши в първия тим. По-интересно обаче е, че бившият спортен директор Александър Александров, който е близък до ръковдството, редовно критикува работата на Киров, въпреки че му е кум. Те са в обтегнати отношение и това допълнително подсилва драмата около Ботев. Треньорът е доказал, че не търпи вмешателство в работата си и няма да е изненада сам зареже отбора, който качи на съвсем друго ниво в последната годината и половина.

Коментари

Коментари

Facebook Pagelike Widget
error: Правата запазени!