Начало » Венци не се спира: Ботевистите са лумпени и трябва да са в затвора
Ботев Спорт Спорт Важно

Венци не се спира: Ботевистите са лумпени и трябва да са в затвора

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов не спира да ръси глупости и обиди по адрес на феновете на Ботев. Възпълният член на Изпълкома от седмица насам измисля нови и нови епитети, с които приравнява бултрасите към утайките в обществото. Първите си и най-тежки думи бившият СИК-аджия каза пред Plovdiv-Press. След това набра скорост, а спирачкитъе му не работят. И днес чичо Венци не се въздържа и в интервю пред Блиц наговори тотални щуротии:

„Твърдо и категорично настоявам да се вземат крути мерки срещу лумпените по стадионите. Това не са хора, които отиват да подкрепят любимия си отбор. Това не са футболни запалянковци. Подпалиха ми телефона след полуфиналния ни реванш с Ботев, а аз вдигам на всички. Над 90% от тези, които ми звъннаха, бяха такива – лумпени. Какви ли не ругатни чух, а  най-много ме заболя, че споменаваха покойния ми син. Меко казано това беше отвратително поведение. Такива люде нямат място на трибуните. Такива трябва да се наказват със затвор.

Но не с няколко месеца или година, две, а с по-тежки наказания. Убеден съм, че е крайно време всички ние да ударим по масата най-сетне и да се вземат крути мерки. Ето, вчера на Левски – ЦСКА имаше строг пропускателен контрол и полицията си свърши добре работата. Защо обаче трябваше да чакаме поредните простотии, при една от които една млада полицайка едва не загуби зрението си. Питам аз – защо на стадиона в Коматево се разрешава да се играят мачове? Ходили ли сте там? Там е заложена бомба, която жестоко цъка и всеки момент ще избухне. Всеки момент може да се стигне до смъртен случай. Това е някакво тренировъчно игрище с ужасяващи трибуни, а най-долу – на първите редове, съм забелязал да има деца. Какво чакаме – на български „Хейзел” или „Хилзбъро” да станем свидетели?
Сега за Славия. Ние достигнахме до финала с много труд. Погледнете колко отбора отпаднаха от турнира, но нито един от тях не подскочи и не нападна съдиите. Само един орева цял Пловдив и даже цяла България.
Искали дузпа, нямало засада. Да, ама при засадата играчите спряха да играят, защото страничният рефер беше вдигнал флага си. Освен това да връщам ли назад лентата и да припомням ли, че в началото на двубоя и ние имахме претенции за дузпа“, изригна наглият Стефанов.

Коментари

Коментари

Facebook Pagelike Widget
error: Правата запазени!