Начало » Важно!!! Билети за дербито на Пловдив няма да се продават в деня на битката
Ботев Локо Спорт Спорт Важно

Важно!!! Билети за дербито на Пловдив няма да се продават в деня на битката

Ботев информира „жълто-черните“ привърженици, че във връзка с промените в Закона за опазване на обществения ред, билети за двубоя с „Локомотив“ Пд няма да се продават в деня на срещата – събота. Текстът в Закона забранява в деня на мача да се продават пропуски само в случаите, когато двубоите са определени като такива с „висок риск“, а пловдивското дерби попада в тази графа.

ПФК „Ботев“ ще предостави възможност на своите привърженици да закупуват билети на предварителна продажба в продължение на четири дни – от вторник до петък, включително. Разпространението на талоните ще се извършва в клубния фен-магазин, който ще работи от 10:00 до 18:00 часа във вторник, сряда, четвъртък и петък.

Ще се продават билети за Централната Трибуна (10 лв.), Трибуна Юг (8 лв.) и Трибуна Север (12 лв.), като на северната трибуна ще бъдат допускани САМО деца с придружители. Притежатели на билет за Трибуна Север, които опитат да влязат в сектора без дете, няма да бъдат допускани в него.

ПФК „Ботев“ ще предостави пропуските за Сектор Гости на ръководството на „Локомотив“, което ще има ангажимента да организира и информира своите привърженици за начина на разпространението им. Цените на талоните за гостите ще бъдат по 8 лева и ще са 350 бройки.

Коментари

Коментари

Facebook Pagelike Widget
error: Правата запазени!