Начало » БФС и Боби Михайлов с официално обещание за новия сезон
Спорт Спорт Важно

БФС и Боби Михайлов с официално обещание за новия сезон

БФС, в лицето на своя президент Борислав Михайлов, се обърна специално към всички участници в Първа и Втора лига. От футболната ни управа пожелават успех на всички клубове и афишират категоричната си готовност да осигурят безпроблемно протичане на сезон 2019/2020.

Ето какво пишат от централата на официалния си сайт:

„Президентът Борислав Михайлов и ръководството на Българския футболен съюз пожелават успех на всички клубове, участници в Първа и Втора лига през новия сезон, както и на представителите ни в европейските клубни турнири, стартиращи участието си на международната сцена.

От позицията си на регулаторен орган на футбола на всички нива у нас, БФС изразява категоричната си готовност да осигури безпроблемното протичане на сезон 2019/2020 и отправя приятелски апел към клубовете-участници за тяхното съдействие с цел новото първенство да е още по-вълнуващо и атрактивно.

Бихме желали да подчертаем важността на призива на Българския футболен съюз за спазване на правилата на честната игра както на терена, така и извън него – послание, подкрепено и от министър-председателя на Република България г-н Бойко Борисов – тъй като именно спазването на спортните морал и етика е от най-ключово значение за постигането на качествения продукт, който всички искаме да виждаме.

„Премиерът се опитва да помага, за да не се стига до наказания“

Българският футболен съюз отново се обръща и към най-важната страна във футболната игра – запалянковците – с напомняне, че хулиганството, агресията и ксенофобията нямат място в модерния футбол. Нека всички заедно направим така, че българските стадиони да бъдат арени на чисти и истински битки, решавани единствено на спортен принцип.

Още веднъж желаем късмет и позитивни емоции на всички участници в сезон 2019/2020!“.

Коментари

Коментари

Facebook Pagelike Widget
error: Правата запазени!