Начало » Бултрас: Балтанов никога не е правил нещо във вреда на Ботев
Ботев Спорт Спорт Важно

Бултрас: Балтанов никога не е правил нещо във вреда на Ботев

Във Фейсбук страницата на Бултрас се появи текст, подкрепящ намиращия се в лош период капитан на Ботев – Лъчезар Балтанов. феновете твърдо застават зад лидера на своя тим, който в последно време е резерва и дори се чуха гласове, че е продал мача за Купата със Славия. Вчера самият Балтанов опроверга тези неща със силни думи, а сега и бултрасите показаха, че Лъчо е един от тях.

ЕТО КАКВО НАПИСАХА ТЕ:

Малко капитани на Ботев Пловдив са били толкова обичани и заслужили капитанската си лента, като Лъчо Балтанов. Дойде в Ботев като свободен агент през лятото на 2014 г. и веднага загатна, че е роден за лидер. Тогава нашия клуб бе в най-лошия си период от много години насам, заради бутането на КТБ. Отборът беше разтурен, докараха се много нови играчи, смени се и треньорския щаб. Но Лъчо игра така, както си знае – винаги на максимум. Той никога не се оплака, никога не се скара със съотборник или треньор, никога не направи нещо във вреда на клуба. Беше колкото скромен, толкова и настървен да дава всичко от себе си във всеки изминал мач.

Днес Лъчо Балтанов е капитан на Ботев. Бързо бе пленен от магията на жълто-черния клуб, разбра какво винаги е искала публиката на Пловдив и го даде веднага, като с това спечели сърцата на всички пловдивчани. Спечели ги с отдадеността си, уважението, себераздаването и любовта към клуба. Защото Лъчо играе със сърцето си! И именно това негово качество го направи капитан на отбора. Въпреки лошата контузия, която получи в началото на миналия сезон, въпреки непрестанните ритания и синини, които получава във всеки мач, той никога не измрънка. Никога не се оплаква, не се оправдава. Защото той е лидер. И като такъв той винаги преглъща болката, става на крака и повежда останалите момчета.

А ние…ние ти благодарим, Лъче! Ти вече си, но и винаги ще бъдеш един от нас!

Пожелаваме ти час по-скоро да поведеш отбора пред препълнените трибуни на Колежа! Нещо, което знаем, че ти е мечта откакто си в Ботев.

Коментари

Коментари

Facebook Pagelike Widget
error: Правата запазени!