Начало » Бултрасите нападат БФС във вторник вечер, ако порежат Ботев
Ботев Спорт

Бултрасите нападат БФС във вторник вечер, ако порежат Ботев

В официалния сайт на организираните ботевисти – BULTRAS се появи текст, с който те призовават умните глави в БФС да си опичат акъла. На всички е ясно, че сложеният за съдия на реванша Славия-Ботев Станислав Ставров е кукла на конци на Венци Стефанов. Ето защо феновете на „канарчетата“ отправиха закани, че могат да се очакват погроми, ако свирчото пореже пловдивчани.

ПУБЛИКУВАМЕ ТЕКСТА БЕЗ РЕДАКТОРСКА НАМЕСА:

Поредната подигравка с българския футбол ли очаква ни утре на Националния стадион? До кога ще търпим всичко това?

Въпроси, които от няколко дни вълнуват футболен Пловдив, но днес взеха връх!

След гаврата с Валентин Железов преди две седмици, нов срамен вторник очаква „жълто-черният“ ни клуб. За главен арбитър в утрешния двубой бе избран близкия до президента на Славия Венци Стефанов рефер Станислав Ставров. Опасенията ни са, че утре футбол на Националния стадион няма да гледаме. Нека цяла България да разбере, че ще станем свидетели на театрална постановка с главна действаща роля Станислав Ставров, а режисьор на комедията ще бъде Венци Стефанов.  То е ясно, че нямате срам и не се страхувате от институциите в страната, но как поне веднъж не изиграхте ролите си по-добре?

Целият този фарс няма как да не притесни хилядите привърженици на най-стария футболен клуб, защото за никой не са тайна близките отношения между съдията и боса на софиянци. Ставров е един от съдиите с най-много наказания и грешки в българския футбол за изминаващата година, който явно извършва поръчки на софийския отбор. Можете да се уверите в това!

Нагласите за опорочен полуфинал с предварително начертан край идват от факта, че още в петък се говореше за избора на Ставров, а предположенията се оказаха верни.

Сега всички погледи са насочени към него и БФС, за да видим дали ще победи футбола или подмолните игри на шепа забравили се дерибеи.

Вратарят на Славия Георги Петков, който пък наблюдаваше срещата от първия полуфинал в тунела на базата в „Коматево“, коментира, че балтията на Железов ще се стори на всички, като перце в сравнение с това, което очаква Ботев на полуфинала на 24-ти април.

С това назначение арогантното отношение на Славия прелива всякакви граници. Предупреждаваме всички замесени фактори в БФС, както и новозначения шеф на съдиите Йордан Сталев:

Нека това е червена светлина за вас. Ако сте начертали поредната подигравка с футбола си тръгвайте моментално и не се връщайте. Изгаврите ли с Ботев и труда на нашите футболисти се гответе да получите, това което си търсите, защото никой в „жълто-черните“ среди няма да може да спре най-крайните си ядра да ви потърсят сметка и отговорност за действията ви!

Ние няма да търпим Ботев да е жертва на вашите мафиотски игри. Ще си търсим правата до край, независимо на каква цена!

Оставете футбола чист, махнете си мръсните ръце от него.

Нека двата отбора покажат на какво са способни на терена и по-добрият победи.

Призоваваме всички фенове на Ботев Пловдив да напълним сектора си на Националния стадион и да не позволим готвещата се подигравка с нашия клуб!

Само БОТЕВ!

bultras.com

Коментари

Коментари

Facebook Pagelike Widget
error: Правата запазени!