Начало » Ботев скочи на чичо Венци след интервю в Plovdiv-Press
Ботев Спорт Спорт Важно

Ботев скочи на чичо Венци след интервю в Plovdiv-Press

Във връзка с определените цени на билетите за мача Славия – Ботев и разразилите се вследствие на това полемики, ръководството на ПФК “Ботев” изрази становище. „Канарчетата“ са ядосани и от интервю на боса на Славия пред PlovdivPress, в което той си позволи обидни квалификации за феновете и базата на клуба:

„Разочаровани сме от решението на г-н Венцеслав Стефанов да определи цена от 20 лв. на билетите за срещата -реванш от полуфиналите в турнира за Купа България между „Славия” и „Ботев”.

Можем само да гадаем дали целта на г-н Стефанов е „Ботев” да бъде лишен от подкрепата на своята публика или по-скоро разчита на приходите на феновете от Пловдив, но сме сигурни в едно – неговото решение е неморално и в ущърб на футбола.

Считаме, че не отива на един от ръководителите в българския футбол да работи за намаляване посещаемостта по трибуните, като определя драстично по-висока цена на билетите от тази по останалите стадиони в страната.

Опасяваме се също така, че думите и действията на г-н Стефанов се приемат като откровена провокация към привържениците на „Ботев” и използваме случая да призовем нашата публика да не допуска ескалация на напрежението преди, по време и след края на мача със „Славия”.

ПФК „Ботев” е доказал многократно, че не дискриминира привържениците на нито един клуб. Винаги сме се отнасяли с уважение към феновете на нашите противници, старали сме се и продължаваме да се стараем да осигуряваме възможно най-големи удобства за тях, спрямо условията, с които разполагаме на клубната си база.

Така ще продължаваме да работим и занапред, защото вярваме, че мисията на най-обичания спорт е да забавлява и възпитава неговите почитатели.“

Съвет на директорите на ПФК „Ботев“ АД

Коментари

Коментари

Facebook Pagelike Widget
error: Правата запазени!