Начало » Ботевисти натискат Самуилов да накара държавата да дострои Колежа
Ботев Спорт Спорт Важно

Ботевисти натискат Самуилов да накара държавата да дострои Колежа

Тартори от агитката на Ботев довечера имат среща с Георги Самуилов. На нея феновете ще искат да се запознаят лично от боса на клуба как вървят плановете за рестарт на дострояването на Колежа. От своя страна пък запалянковците ще се опитат да придумат петролния бос да потърси среща с Бойко Борисов и Красен Кралев.

Идеята на влиятелните ботевисти е с 1 куршум да застрелят 2 заека. А именно – да се запази стадион Пловдив с лекоатлетическа писта, а инвестициите на държавата за стадион по английски модел да бъдат пренасочени към стадион „Христо Ботев“, където писта не е нужна.

Така бултрасите се надяват да помогнат на Георги Самуилов и любимия си клуб да разрешат проблемите с дострояването на Колежа и работници и кранове да се появят на съоръжението в най-скоро време.

Припомняме, че собственикът на „Инса Ойл“ се чуди дали да взима банков заем или да вади от джоба си 25 милиона, колкото горе-долу са нужни, за да се изпълни по проект стадиона. Държавна намеса би решила тези терзания с магическа пръчка.

Коментари

Коментари

Facebook Pagelike Widget
error: Правата запазени!