Начало » Божинов говори за гаджето си, Враца и големите си планове
БГ Футбол Спорт Спорт Важно

Божинов говори за гаджето си, Враца и големите си планове

Валери Божинов ще се опита да си осигури трансфер в чужбина през зимата или след края на сезона. Нападателят на „Ботев“ (Враца) обяви че не се е отказал да играе отново зад граница. Тимът от Враца е 15-ият в кариерата на 32-годишния футболист.

„Целите са ми високи и тези цели не се постигат само със скръстени ръце и скръстени крака. Те се постигат с много труд, много пот, много енергия, много желание и амбиция, хъс, спортна злоба. Надявам се да дам максималното от себе си, дори повече, за да осъществя трансфер. Дали на зима, дали лятото, защото моето желание е отново да се върна на сцената“, каза Божинов пред COOLt по Би Ти Ви.

Според головия хищник, откакто е срещнал приятелката си Биляна Дол животът му се е променил. „Не го крия, че в последните три години животът ми се преобърна на 360 градуса“. Той добави, че тя е вкарала ред и дисциплина в живота му.

„Аз знам, че този град и тази публика могат да ми дадат много и аз мога да дам много на публиката на „Ботев“ (Враца)“, обясни кошмарът за вратарите.

„Един футболист трябва наистина да се чувства щастлив на едно място. Щастието идва не само, защото си в дадения град, а защото изпитваш любовта към футбола. Ставаш сутрин – подготвяш се психически, подоготвяш се физически. Чакаш да дойдат събота и неделя мачовете, зарядът. Самият аз съм си поставил цели независимо, че съм на 32 години и искам да ги изпълня“, каза още снайперистът в пеналта.

Коментари

Коментари

Facebook Pagelike Widget
error: Правата запазени!