Начало » Бербатов се изповяда по темите с Лечков, сър Алекс и семейството
БГ Футбол Спорт Спорт Важно

Бербатов се изповяда по темите с Лечков, сър Алекс и семейството

Димитър Бербатов призна, че не тае добри спомени от времето, когато бе подложен на унищожителна критика от Йордан Лечков. Той направи това на въпрос защо не е споменал името на Лече в автобиографичната му книга „По моя начин“. Книгата наскоро бе официално представена от Бербо и се харчи като топъл хляб. В нея нападателят, минал през тимове като Ман Юнайтед, Тотнъм, Леверкузен, Монако и Фулъм говори само за „вицепрезидентът на БФС“, ясно визирайки отношението си към него.

„Така съм сметнал и преценил, аз съм авторът на книгата. Търпя критики, но когато са на място и обосновани“, защити позицията си Бербатов пред bTV. Преди време Лечков критикуваше Бербо, че не се раздава достатъчно за националния отбор. Това бе и основната причина благоевградчанинът да се оттегли преждевременно от представителния ни тим и да се отдаде единствено на клубните си ангажименти.

Бербо даде да се разбере, че с мениджъра му в Манчестър Юн сър Алекс Фергюсън всичко е наред и обидата вече я няма. Легендарният треньор пренебрегна българина за финал в Шампионската лигапреди години. Да, беше ми тежко и обидно, но след това си говорихме, той сщо призна, че е допуснал грешка. Поканих го да напише предговора на книгата ми, той прие, което беше страхотно, така че всичко е наред, каза Бербо.

Не съм на 25, а на 38. Имам болежки, които сутрин се активират и не мога да бъда толкова активен, както преди на терена. Опитвам се да планирам момента, в който ще напускана терена и как да го съобщя, призна също Бербатов, намеквайки, че няма да играе повече активно.

Съпругата ми Елена не ме е променила, аз съм си същият човек. Тя винаги е знаела с какъв човек живее и какъв ужасен характер имам на моменти. Когато губех или играех слабо ставах агресивен, затварях се, не исках да контактувам. По-добре да нямаше хора наоколо. Сега съм по-улегнал, но отново имам подобни моменти, сподели още Бербатов, който призна, че най-добре се разтоварва с двете си дъщери Дея и Елиа.

Коментари

Коментари

Facebook Pagelike Widget
error: Правата запазени!