Начало » Бербатов разкри: Детството ми бе в нищета, нямах топка
Спорт Спортни страсти

Бербатов разкри: Детството ми бе в нищета, нямах топка

Димитър Бербатов даде пространно интервю за предаването „Събуди се“ по Нова ТВ, в което разказа с какво се занимава към днешна дата и има ли желание да продължи с футболната си кариера. Припомняме, че за последно той носи екипа на индийците от Керала Бластърс.

„Ако и това лято не си намеря отбор, в който да играя, кариерата ми ще свърши. Но никой футболист не е готов за това. Когато приключиш с футбола, малка част от теб умира“, казва Бербатов.

Той сподели и подробности за личния си живот. Не крие, че децата му умеят да го манипулират, а той можел да им се сърди за не повече от няколко минути.

„Не е лесно да пишеш книга. Като чета написаното, ми хрумват още и още неща, затова сигурно ще стане много голяма книга“. Той е почти към края е на мемоарите си, в които разказва историята на живота си от петричкото село Марикостиново през Благоевград и София чак до Манчестър.

„Нямах футболна топка в Благоевград, имах баскетболна и играех с нея. На махленско ниво. Играеш с по-големите от теб, бутат те, удрят те, ти ревеш, никой не ти обръща внимание“, спомня си Бербатов.

Според него е по-добре, че е живял в нищета. „Спомням си времена, в които сме събирали трохите хляб, за да си направим филия“, казва футболистът и твърди, че това го е калило, научило го е да цени това, което има.

„Аз съм живял в другите държави и всичко, което го имаме тук, го има и там. Аз съм реалист“, казва Бербатов.

Бербатов сподели, че да бъде в една съблекалня и в един отбор в Роналдо, Рууни и Фърдинанд му е доставяла огромно удоволствие.

„Като застанеш в тунела до Роналдо, Рууни, Рио Фърдинанд, а след това на терена с тях… получаваш ерекция“, призна Бербо.

Коментари

Коментари

Facebook Pagelike Widget
error: Правата запазени!