Начало » Бербатов: Не съм готов да управлявам бг футбола, но би ми подхождало
БГ Футбол Спорт Спорт Важно

Бербатов: Не съм готов да управлявам бг футбола, но би ми подхождало

Димитър Бербатов сподели, че не би се кандидатирал да управлява българския футбол, ако не е напълно готов за това. Това той направи в интервю за “Нова телевизия”. Той направи подобна заявка докато все още бе активен футболист и сега, когато кариерата му на практика приключи, се очакваше да изпълни заканата си.

“Имам много амбиции, свързани с различни неща. За да ръководиш, трябва да си добре подготвен. Трябва да си наясно къде отиваш и как да работиш с хората там, защото няма да си сам. Трябва да имаш съмишленици и да сте на една и съща вълна. Да знаем каква е целта, която искаме да постигнем. Един човек да мисли по различен начин и проблемите ще започнат”, заяви Бербо.
“Много добре помня какво съм казал, въпросът е кога ще дойде моментът, в който да съм готов да кажа: “ОК, хайде”. Защото може да има и по-подготвени хора от мен. Тези думи ги казах едно време, когато бях млад и наперен и самочувствието ми бе доста високо. То и в момента е такова, но тогава, изхождайки от младостта и емоцията, съм си позволил да го кажа. Мислел съм го и продължавам да мисля по този начин, защото имам совите амбиции и вярвам, че подобно нещо ще ми подхожда. Ако дойде този момент, когато дойде, аз трябва да съм убеден, че съм напълно готов. Не мога да ходя и да казвам: “Ходи свърши това, аз съм шефът тук и аз ще казвам какво да се случва”. Трябва да съм готов, няма как”, каза още благоевградчанинът.

Коментари

Коментари

Facebook Pagelike Widget
error: Правата запазени!