Страхотно шоу и много емоции предложи бенефисът на бившия национал и звезда на Марица и ЦСКА – Красимир Чомаков. Известният кършияклии подари на любимия си квартал и пловдивчани наистина заслужен спектакъл.

Чомаков събра колеги и приятели на стадион „Марица“, а шоуто, което бе открито от великата Валя Балканска, не бе помрачено и силния дъжд над Пловдив.

Впечатление направи активната игра на 55-годишният Георги Георгиев – Гецата, който скри топката на по-младите си съперници на терена.

Виновникът за днешния двубой Красимир Чомаков отбеляза по един гол с екипите и на ЦСКА (от игра), и на Марица (дузпа в стил Паненка), а между полувремената феновете се забавляваха с изпълнения на 11-метрови удари от центъра.

Много емоционален бе моментът, когато Чомаков вдигна фланелка на Марица с надпис на гърба Петко Чомаков, в памет на своя баща. След това Краси и дъщеря му отидоха на южната трибуна на стадиона, където поставиха фланелката – мястото, от което покойният Петко Чомаков обичаше да гледа мачовете на жълто сините.