Начало » Белия пое вината, Бруно се кефи на сухи мрежи
Ботев Локо Спорт Спорт Важно

Белия пое вината, Бруно се кефи на сухи мрежи

Треньорът на Ботев (Пловдив) Николай Киров коментира загубата на пловдивското дерби от Локомотив с 0:1. Той бе видимо разочарован, като довери, че отборът му е паднал след елементарен гол.

„До гола нямаше опасност пред нашата врата. По доста елементарен начин допуснахме гол, от статично положение. Трудно ни се получаваха нещата, такива двубои са трудни. Излишно изкарахме топката пред нашата врата за корнер преди гола, но това са детайли“, каза Киров.

„Не създадохме достатъчно положения, за да достигнем до гол. Елементарен гол допуснахме, ще работим върху тези статични положения. Нямахме чак толкова атаки, може би едно или две центрирания, но това е твърде малко. Трябват ни доста повече положения, за да спечелим такива двубои. Напрежение върху мен? Ботев е клуб с доста голямо обществено значение, напрежение винаги има“, продължи той.

„Когато си мислиш, че напрежението никога не присъства се лъжеш. Естествено, след загуба напрежението е доста по-голямо. Поемам си вината, работим, за да направим един добър отбор. Работи се за привличането както на защитник, така и за нападател. Налага се да правим вътрешна рокада, защото нямаме на пейката защитник“, завърши треньорът на Ботев (Пловдив).

Колегата на Белия – Бруно Акрапович пък логично бе на противоположния полюс и в отлично настроение: „Честитя на моите момчета. Имахме информация как Ботев ще играят и се подготвихме на тренировките. Вече сме три мача със суха мрежа и победа, много съм доволен. Искам от отбора да контролираме играта. Това може да стане и с дефанзивна тактика, така и с офанзивна. Ние много тренираме. Десния и левия бек отсъстваха в мача със Славия и затова допуснахме такъв резултат тогава, сега имаме поредни сухи мрежи. Опитваме се енергията, която има в съблекалнята, да функционира по положителен начин“, каза Акрапович.

Коментари

Коментари

Facebook Pagelike Widget
error: Правата запазени!