Начало » Белия няма да сменя Херо в Лудогорец
БГ Футбол Ботев Спорт Спорт Важно

Белия няма да сменя Херо в Лудогорец

Снимка: Plovdiv-Press.bg

Треньорътт на Лудогорец Димитър Димитров разби на пух и прах всички слухове и публикации, че след края на сезона ще си събере багажа и се маха от Разград. В доста от писанията се твърди, че той ще бъде заменен от наставника ан Ботев – Николай Киров-Белия. Херо заяви в декларация, че това са спекулации, които са плод на пропаганда срещу Лудогорец. Специалистът увери, че е повече от щастлив в клуба и ще направи всичко по силите си да постигне успехите, поставени му като цел от ръководството.

Предлагаме ви изявлението на Херо, качено на сайта на родния шампион:

Уважаеми привърженици на Лудогорец,

По повод внушенията за моето бъдеще в Лудогорец, които периодично се тиражират в средствата за масова информация, бих искал да ви уверя, че те са плод на измислици и са част от обичайната пропаганда срещу любимия ни отбор. Искам да ви уверя, че към настоящия момент имам отлични отношения със собствениците, ръководството и футболистите на Лудогорец. Както всяко начало, и за мен бе трудна адаптацията в клуба, но с течение на времето изградихме един страхотен колектив.

Не само с колегите от спортно-техническата част и тези в детско-юношеската академия, но и с всички останали колеги, които движат процесите в Лудогорец. Удовлетворен съм от комуникацията с футболистите, с които съм убеден, че ще постигаме заедно целите, поставени ни от собствениците. Твърденията, че напускам клуба през лятото са спекулация, която цели да създаде напрежение в отбора в навечерието на плейофите, където ще се реши битката за титлата. Аз се чувствам добре в България и съм убеден, че с Лудогорец тепърва ще спечеля много отличия и ще радваме всички вас, привържениците на Лудогорец.

Коментари

Коментари

Facebook Pagelike Widget
error: Правата запазени!