Начало » Бг Роналдо се здрависа с момче, после зверски го преби
БГ Футбол Спорт

Бг Роналдо се здрависа с момче, после зверски го преби

Даниел Златков отново се забърка в скандал. Бг Роналдо, който на 9 март ще празнува рожден ден, е пребил с жестоки тупаници 21-годишно момче на име Оливър Златков. Мелето е заснето на камерите на дискотека в Благоевград пред, която е станало спречкването.

Братът на пострадалото момче разказа пред Нова тв, че Оливър няколко пъти е изпадал в безсъзнание в болницата. „Тениската му цялата беше в кръв, не знаеше къде се намира и помн малко от самия побой върху него. Останалото му се губи“, твърди Кристиян, който е и служител в бара.

На камерите се вижда как бившият играч на Ботев Даниел Златков и настоящ ММА-боец и Оливър се здрависват и дори се усмихват. После нещо се случва и Бг Роналдо нанася пръв удар. Следва як пердах, който отнася младежът.

Собственикът на заведението обяснява, че е пуснал своя служител, за да придружи брат си до болницата. Бизнесменът споделя, че Златков често е посещавал дискотеката, но досега не е демонстрирал агресия и не е прекалявал с алкохол или опиати.

Предстояюият рожден ден на Златков едва ли ще е най-веселият. Той ще бъде разпитван в полицията и вероятно ще се сдобие с обвинение за боя.

 

Коментари

Коментари

Facebook Pagelike Widget
error: Правата запазени!