Начало » Ангел Попов-Рефана с интерес към Ботев
Ботев Спорт Спорт Важно

Ангел Попов-Рефана с интерес към Ботев

Борис ВЕЛЕВ

Собственикът на една от най-успешните и разпознаваеми по света родни марки – „Рефан“ – Ангел Попов- цъфна на мач на Ботев. И то не на дерби срещу любимото му Локо. Бизнесменът, който разви и изведе козметичната си марка до невиждани висоти, се разположи в ложите на стадиона в Коматево и изгледа срещата с Левски.

Попов ( с черните къси панталони) от доста време живее в чужбина със семейството си. Идва у нас често, за да наглежда заводите, но да се появи на мач на „канарчетата“ си е сюрприз. Не са тайна търканията, които Рефана има с настоящите шефове на Локомотив. Преди време той оттегли финансовата си подкрепа за мъжкия тим, а преди месеци врътна кранчето и на школата на „черно-белите“, която обличаше с маркова екипировка. Босове на Лаута, фенове и родители на деца скочиха на Попов с различни обвинения, което го разочарова и той реши да не хаби нерви и пари за изгубена кауза.

Любовта на Ангел Попов към футбола е пословична и той насочи средства към Берое, а не са редки случаите, когато радва с подаръци и „вражеската“ школа на Ботев.

Въпреки всичко гореизброено, Рефана на „жълто-черен“ мач си е прелюбопитен факт, който зорко око на Plovdiv-Press документира с изумление. Богаташът видимо не се чувстваше на мястото си в Коматево и на няколко пъти смени седалките на ВИП ложата. В крайна сметка се кротна до красива блондинка.

Впечатление направи, че Рефана доста се е „отпуснал“, що се отнася до физическата форма. Пуснал е шкембе, почти като на Крушарски, а цигарите ги пали една след друга. Холивудският загар пък ясно подсказва, че Ангел Попов си живее царски и знае как и къде да си харчи честно заработените милиони./Plovdiv-Press

Коментари

Коментари

Facebook Pagelike Widget
error: Правата запазени!